Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 4. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı Samsun'da yapıldı. 
Grand Amisos Otel'de gerçekleştirilen toplantıya MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan, Teşkilatlanma Yöneticisi Kadir Abalı, Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcısı Soner Meşe, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç ile Samsun, Trabzon, Giresun, Rize ve Çorum temsilciliklerinin üyeleri katıldı. 
Toplantıda konuşan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan, şube ve temsilcilik sayısını sürekli artırdıklarını söyledi. Abdurrahman Kaan, “Bizim Türkiye’de kendi şubelerimizin bulunduğu 6 tane bölgemiz var. Bu 6 bölgeye tüm illerimizi paylaştırmış durumdayız. Bu bölgelerde de Bölgesel İş Geliştirme Toplantıları yapıyoruz. Daha önce Batman ve Malatya'da bu toplantılarımızı yapmıştık. Bugün 3.sünü Samsun’da yapıyoruz. Toplantımızda Samsun, Giresun, Rize, Çorum ve Sinop'tan iş adamlarımız var. Gururla ifade etmeliyim ki, teşkilatlanma faaliyetleri olarak gündemimizde yer alan projeleri hayata geçiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 34 olan şube sayımız ayın 26'sında Muğla'da ve yakın zamanda Tekirdağ ile Aydın'da açacağımız şubelerle 37'ye çıkartacağız. Bununla birlikte, temsilci atanan ve temsilcilik açan il/ilçe sayımızı ise 15’e çıkarttık. Yalnızca temsilci bulunan noktaları da temsilcilik düzeyine çıkarmaya devam ediyoruz. Yakın zamanda Muş’ta, Bitlis’te temsilciliklerimizin açılışlarını gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
Türkiye genelindeki üye sayılarını 6 bine çıkarttıklarını dile getiren Kaan, “Doğru yolda, doğru adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Bu doğru adımlardan biri de, Bölgesel İş Geliştirme Toplantıları’dır. Biz bu arada tekerleği yeniden keşfetmeyeceğiz. Potansiyel iş ortakları bulmak, iddialı bir işbirliği oluşturmak için çabuk, endirekt ve en etkin yol budur. Temel prensip ise birlikten rahmet ve bereket doğmasıdır” diye konuştu.
Toplantıda iş adamları tek tek kendilerini ve sektörlerini tanıttı. Toplantı sonunda sektörler bazında oluşturulan masalarda, sektör temsilcileri bir araya gelme ve görüş alışverişinde bulunma imkanı buldu.