Çorum’da AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığınca düzenlenen birinci Modifiyeli Araç Festivalinde yaklaşık 700 araç, en güzel olmak için yarıştı.Festivale katılmak isteyen araçların sahipleri, kentteki bir AVM’nin açık otoparkında bir araya geldi.Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği modifiyeli araçlar, kortej geçişinde renkli görüntüler oluşturdu.

Festival kapsamında modifiyeli araçlar arasında “güzellik” ve “basıklık” kategorilerinde yarışma düzenlendi.Jüri üyelerinin titiz incelemesinin ardından dereceye giren araçların sürücülerine ödülleri takdim edildi.Ödül töreninin ardından bazı araçlarla “drift gösterisi” ve “ses şovu” yapıldı.Festivalin organizatörü AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Temur, ödül töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada organizasyona 25 ilden 700 civarında modifiyeli aracın katıldığını söyledi.

Çorum’da ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştiğini belirten Temur, “Birbirinden güzel araçlar, iki farklı alanda yarışıp en güzel olmak için mücadele etti. Kazananlara ödüllerini de takdim ettim. Bu organizasyon hem modifiyeli araç sürücülerinin, hem de Çorum’un bir kazanımı olduğunu düşünüyorum. Bu tarz etkinliklerin artmasını temenni ediyorum.” dedi.