Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Çorum Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Sami Çam ve Ali Akcan, İl Başkanı Bekir Çetin ve teşkilat yöneticileri ile birlikte Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’i makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, bir dönem TBMM’de Çorum’u temsil ettiğini, bu dönemle ilgili her zaman hesap vermeye hazır olduğunu söyledi.
Kayrıcı, “Ben zengin geldim, fakir gittim, bu konuda içim rahat” ifadelerini kullandı. Milletvekilliği döneminde hatalarının da olabileceğini anlatan Kayrıcı, “Ama bizler o dönem halka hizmet yaptık, cebimizi doldurmadık” dedi. 

ESNAFA HAKSIZLIK  YAPILIYOR
MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, kamyoncu esnafına karşı büyük bir adaletsizlik yapıldığını da söyledi.
MHP iktidarında tüm esnaflara çeşitli kolaylıklar getirileceğini belirten Kayrıcı, “Esnafımız kredi kartları ile hayatını devam ettirmeye çalışıyorlar. Yine kamyoncu esnafımızın yetki belgeleri çok büyük sıkıntı. Yüksek paralar vererek bu belgeleri almışlar ama denetimsizlik bu belgeleri anlamsız hale getirmiş. Bu hükümet ne varsa kamyoncunun üzerine yüklemiş. Bunlar adaletli değil. Çok sorunlar yaşıyorlar. Kamyoncu esnafının sorunlarına çözüm getirmek lazım. MHP olarak biz bu sorunları biliyoruz. Sizlerden de yetki istiyoruz” şeklinde konuştu.
Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP’li adaylara seçim çalışmalarında başarılar diledi.