Memur-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı, beraberinde Memur-Sen'e bağlı sendikaların şube başkanları ile birlikte Yayla Haber’i ziyaret etti.
Ziyarete; Ahmet Saatcı'nın yanı sıra; Toç Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Arzu Özkader, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Erol Çalmaz, Bem Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin ile Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Bayrak katıldı.
Genel Yayın Yönetmenimiz Hacı Odabaş ile bir süre sohbet ederek, Yayla Haber’in 7. kuruluş yıldönümünü kutlayan Ahmet Saatcı, gazetenin yönetici ve çalışanlarını kutlayarak, bundan sonraki yayın hayatında başarılar diledi.
Saatcı, “Yayla Haber’i internet gazeteciliğinden dolayı taktir ediyor, Çorum’a verdiği hizmetlerden dolayı kutluyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının sesini dünyaya duyuran Yayla Haber, çok önemli bir görevi yerine getirerek, toplumun ve demokrasinin gelişmesine katkıda bulunmaktadır” dedi.

Saatcı, ayrıca Hacı Odabaş’ın Osmancık Haber Gazetesi’ni satın almasından dolayı tebriklerini de ileterek başarılar diledi.
Memur-Sen heyeti, günün anısına Genel Yayın Yönetmenimiz Hacı Odabaş ile birlikte pasta kestiler.
Hacı Odabaş ise nazik ziyaretlerinden dolayı Ahmet Saatcı ve beraberindeki Memur-Sen heyetine teşekkür etti.