Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkan Adayı Burhan Balcı, çalışma arkadaşları ile birlikte Yayla Haber’i ziyaret etti.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş ile bir süre sohbet eden Burhan Balcı ve beraberindekiler, internet haberciliğinde Çorum’da öncü olan Yayla Haber’in 5. kuruluş yıldönümünü kutladı. Balcı, Yayla Haber’e bundan sonraki yayın hayıtında da başarılar diledi.
Beraberinde yönetimde yer alacak olan arkadaşları; Ali Atalay, İbrahim İpek, Sefa Gürlek, Erdal Yetilmiş, Murat Biçer, Mahmut Bıyık ve Erdal Uzar ile birlikte Yayla Haber’i ziyaret eden Burhan Balcı, adaylık çalışmaları ve başkan seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında da bilgi verdi.
Lokantacılık sektöründe hakim olan problemleri 15 yıldır bu camia içerisinde bulunan bir işletmeci olarak yakından bildiğini ifade eden Burhan Balcı, “Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarımla birlikte odamızda temiz ve yeni bir sayfa açmak için çaba gösteriyoruz. Amacımız öncelikle birlik ve beraberliği sağlamak, esnafımızın hak ve menfaatini korumak, odamızı büyütmek ve geleceğe taşımaktır” dedi.
Balcı, “Üyelerimizin sorunlarını bir üst kurumumuz olan federasyon yetkililerine sık sık aktararak, sorunların çözümü noktasında takipçisi olacağız.

Oda Yönetim Kurulumuzu Çorum’da faaliyet gösteren odaya kayıtlı çiğ köfteci, pideci, köfteci, lokantacı, pastaneci ve restaurant meslek kollarından oluşturarak, her meslek sektörünün sorunlarına cevap vermeye çalışacağız” diye konuştu.