AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; Yüce Allah’ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği Recep, Şaban ve Ramazan aylarının müjdeleyicisi Regaib Kandili‘ne bir kez daha ulaşmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bu mübarek gecenin iyilik ve hoşgörünün güçlenmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuvvetlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Regaib Kandili, kulun Rabbine daha fazla yaklaştıran, hoşgörü ve kardeşlik duygularını kuvvetlendiren gecelerimizden biridir. Bu gecede eller aynı düşüncelerle semaya açılır, kalpler aynı duygu etrafında çarpar ve dillerden dualar aynı aşkla dökülür. Bu kutlu geceyi yaratılanı Yaratan'dan ötürü sevmenin,barış içinde yaşamanın, milli birlik ve beraberliğimizin ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek idrak etmeliyiz.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı;Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam Aleminin Üç Aylarını ve Regaib Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını, Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim” ifadelerine yer verdi.