Kervansaray Tavacı, düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.
Küçük Sanayi Sitesi 14. Cadde 16 numarada bugün hizmete giren Kervansaray Tavacı’nın açılış törenine MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Kanal 19 sahibi Satılmış Bıçakcı ve davetliler katıldı.
Kapalı, açık ve ferah ortamı, tecrübeli usta ve kadrosuyla Çorum’da lezzetin adresi olarak hizmet verecek olan Kervansaray Tavacı’nın yapılan duanın ve kesilen kurbanın ardından açılış kurdelesi Çorum Kanal 19’un sahibi Satılmış Bıçakcı ve İşletme Sahibi Abdullah Eldemir tarafından kesildi.
Kervansaray Tavacı, ızgara, tava çeşitleri, pilav, çorba, tatlı, menemen ve her türlü kahvaltı servisiyle Çorum’un en iyi lezzet adresi olmayı hedefliyor. Kapalı ve havadar ortamı ile fark yaratan Kervansaray Tavacı, deneyimli aşçıları ve uzman kadrosu ile hijyen-kalite-sağlık hizmet açısından Çorumlu müşterilerini bekliyor.

İşletme sahibi Abdullah Eldemir, amaçlarının Çorum halkına kaliteli ve en iyi damak tadını sunmak olduğunu dile getirerek, işletmelerinde özellikle tava çeşitleri, ızgara ve kahvaltı servislerini müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyledi.