Çorum Kasaplar ve Celepler Odası Başkanlığına Recep Gür seçildi.
Çorum Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurul öncesi odaya başkan adayı olan ve seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanan celep esnafından Recep Gür, başkan seçilerek, Kasaplar ve Celepler Odası’nda yeni bir döneme imza attı.
Çorumlu kasap ve celep esnafı sandık başına gitti. Mevcut Başkan Cavit Demir ve celep esnafından Recep Gür’ün yarıştığı Çorum Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası’nın başkanlık koltuğuna bu kez Recep Gür oturdu. 61 oda üyesi esnafın oy kullandığı Genel Kurul sonunda Recep Gür 33 oy alarak başkan seçildi. Mevcut başkan Cavit Demir ise 28 oyda kaldı.
66 üyesi bulunan Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu Afra 2 Düğün Salonu'nda yapıldı. Genel Kurul’un Divan Başkanlığını ise Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ yaptı. Genel kurulu ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ile bazı oda başkanları ve çok sayıda üye takip etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul’da oda gelir-gider bilançoları ve faaliyet raporu okunarak ibraz edildi. Ardından mevcut Başkan Cavit Demir ile Recep Gür birer teşekkür konuşması yaptı. Konuşmaların ardından ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç tarafından Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ’a plaket takdim edildi. Daha sonra seçime geçildi.

Toplam 61 üyenin oy kullandığı seçimde Recep Gür 33 oy alarak başkan seçildi. Mevcut başkan Cavit Demir ise 28 oyda kaldı. Recep Gür Başkanlığı'ndaki Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Hakan Kaynar, Abidin Bürü, Satılmış Kırtay, Selim Tosun, İsmail Emniyet ve Recep İlikmen’den oluşurken, Denetim Kurulu ise Yasin Erdem, Fatih Çetin ve Zekeriya Kabakçı’dan oluştu.