Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği üyesi bir grup kamu çalışanı, 123 TL’lik maaş zammını protesto etmek için bordrolarını yaktı.
Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği, 123 TL’lik maaş zammını protesto etmek amacıyla bugün bordro yakma eylemi düzenledi.
Saat Kulesi yanındaki PTT Binası önünde düzenlenen eylemde taşınan dövizler ve atılan sloganlarla AKP Hükümeti ve toplu sözleşmeye imza atan Memur Sen  sert bir dille eleştirildi.
Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Mahmut Alparslan, burada yaptığı konuşmada  “Bugün memurlarımız maaşlarını aldılar ve acı gerçekle yüzleştiler. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak Ağustos ayından beri, gerçekleri dile getirdik. İmzalanan toplu sözleşmenin defolu olduğunu, memurların haklarının gasp edildiğini ifade ettik.

Malum konfederasyon ise 123 lirayı anlata anlata bitiremedi. Bu gün memurlar maaşlarını aldılar. Yani takke düştü kel göründü. Akla kara açığa çıktı” diye konuştu.
Mahmut Alparslan, AKP Hükümeti ve Memur Sen’in verdiği söz ve vaatleri birer balona benzeterek, elinde taşıdığı iğneyle balon patlattı.

Mahmut Alparslan’ın konuşmasından sonra Türkiye Kamu-Sen üyesi kamu çalışanları, 123 TL’lik maaş artışını bordrolarını yakarak protesto ettiler.