AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker ziyarette yaptığı konuşmada, belediyelerde yapılan çalışmaların ülkenin gelişmesine ve yaşam standardının yükselmesi bakımından çok önemli olduğunu belirtti. Çorum Belediyesi’nin birçok alanda ilklere imza atarak ödüllü bir belediyecilik hizmeti sunduğunu hatırlatan İlyas Şeker, “Burada yapılan hizmetlerden dolayı Çorumluların beklentilerinin karşılanması bizleri son derece memnun etmektedir” dedi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada göreve geldikleri günden itibaren Çorum halkına verdikleri sözleri yerine getirebilmek için yoğun bir tempoyla çalıştıklarını söyledi. Çorum Belediyesi olarak yaptıkları hizmetleri Çorum’un çoktan hak ettiğini kaydeden Külcü, “Değişim parolamızı bütün hizmet kalemlerimize yansıtarak örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya koyduk. Popülizme kaçmadan Çorum’un geleceğini inşa ediyoruz. Hemşehrilerimizin güçlü desteği ile motivasyonumuz ve çalışma azmimiz her geçen gün artmaktadır. Değerli Çorum halkına ne kadar hizmet etsek azdır” diye konuştu.
Ziyarette AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da hazır bulundu.