AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete; Büyükşehir Kadın Sığınma evi Koordinatörü Emel Anar, Kamuran Özmen, Ankara İl Genel Meclis Üyesi Sena Uçar, Çorum AK Parti İl Başkan Yardımcısı Meryem Demir, Ahu Yumlu, Yönetim Kurulu Üyesi Safure Umutlu, İlhan Öztekin, AK Parti Merkez İlçe Başkan Vekili Ayhan Boyraz katıldı.
Hitit üniversitesinin 10 yıllık bir geçmişi olduğunu hatırlatan Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, “Kampüsüyle uğraşan bir üniversite olmamıza rağmen Çölyak hastaları için gıda üretimine kadar bir çok başarılı projeye imza attık” dedi.
AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, üniversitenin yapacağı bütün projelere gerekli desteği vereceğini belirterek, Çölyak hastaları için üretilen gıda ürünlerinin pazarlanması konusunda gerekli desteğe hazır olduklarını ifade etti.