Çorum Halk Eğitim Merkezi yaptıkları ürünleri halkla buluşturmaya hazırlanıyor.
Çorum Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açılışı yarın saat 14.00’de 23 Nisan Ortaokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Sergiyle ilgili olarak açıklamada bulunan Merkez Müdürü Yasin Yetim, düzenlenecek serginin Halk Eğitim Merkezi kendi bünyesinde il genelinde açılan tüm kurslardaki ürünleri kapsayan toplu bir sergi olacağını ifade ederek, “yılsonu sergisine il protokolü ve tüm Çorum halkı davetlidir. Halk Eğitim Merkezimize ait halk oyunları ekibi gösterisi ile başlayacak olan açılış programında kursiyerlerimiz tarafından yapılan ürünlerin teşhiri ve bazı ürünlerin satışı da olabilecektir” dedi.
Sergide; el nakışları, Antep işi, Maraş işi, tel kırma, Türk işi, kurdele nakışı, panç nakışı, beş şiş, makine nakışları, iğne oyası, mefruşat, kırk yama, aplike yapımı, yorgan dikimi, pike dikimi, giyim, çocuk giysileri dikimi, fantezi elbise dikimi, manto kaban dikimi, vitray, seramik, mis sabun üretimi, dolgu oyuncak, kitre bebek yapımı, ağaç oymacılığı, çocuk gelişimi, kağıt kıvırma, yağlı boya, üç boyutlu perspektif, ahşap boyama, keçe aksesuarları yapımı, çinicilik, hüsn-i hat, ebru, kuaför, müzik gibi bir çok kursun ürünleri karma olarak sergilenecek.