AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, tüm siyasi partilerin ortak hedefinin bu ülkeye, bu millete hizmet etmek olduğunu belirterek, farklı olan tek şeyin hizmetin getirilmesi noktasında siyasi partilerin izlediği yol ve yöntemlerde olduğunu söyledi.
AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, dün amcasını kaybeden CHP İl Başkanı Cengiz Atlas’a taziye ziyaretinde bulundu.
AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve partili bazı yöneticiler hazır bulundu.
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, amcanın baba yarısı olduğunu belirterek, amcasını kaybeden CHP İl Başkanı Cengiz Atlas’ın acısını paylaşmak ve taziyede bulunmak üzere böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.
İl dışında olması nedeniyle CHP İl Başkanı Cengiz Atlas’ın amcası Satılmış Atlas’ın cenaze törenine katılamadığını vurgulayan Ahmet Sami Ceylan, siyasi partiler olarak Çorum’da güzel bir uyum yakaladıklarını dile getirerek, “özellikle Mecliste gurubu bulunan Çorum’daki siyasi partiler olarak her zaman yakın diyalog içerisinde çalışıyoruz. Birbirimizi kırmadan, dökmeden karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde siyasi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sonuçta tüm siyasi partiler bu ülkeye hizmet etmek için çalışıyor. Farklı olan tek şey siyasi partilerin izledikleri yol ve yöntemdedir. 
Bu hizmet yarışında AK Parti farklı bir yolu tercih ederken, CHP’de başka bir  yöntemi tercih ediyor. Sonuçta ortak noktamız bu ülkeye hizmet ve halkımızın refah düzeyinin yükselmedir. Şükürler olsun ki Çorum’daki siyasi partiler olarak Çorum’a hizmet noktasında karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde hareket ediyoruz. Buradan Atlas ailesinin açısını paylaşırken, merhum Satılmış Amca’ya Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ise her faninin birgün mutlaka ölümü tadacağını belirterek, önemli olanın insanların sağlığında kalıcı bir eser yada hoş seda bırakması olduğunu söyledi.