İnönü Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri Lösev’in 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık yaratmak için “Haydi Sen de Maskeni Tak!”etkinliği düzenledi.

Almanca öğretmeni Melike Abalı, Edebiyat öğretmeni Ebru Ün, İngilizce öğretmeni Nilüfer Bek Çırak ve Tarih öğretmeni Güngör Özdemir’in yönlendirmesiyle düzenlenen etkinlikte tüm öğrenci ve öğretmenler maskelerini takarak, hazırladıkları dövizlerle (pankartlarla) Lösev’e ve Lösemili çocuklara destek oldu. Özellikle kan bağışı ve ilik bağışına dikkat çekmek isteyen öğrenci ve öğretmenler Lösemili çocukların tedavileri ve hastalığı yenmeleri için kan ve ilik bağışının çok önemli olduğunu vurguladı.

“Yaşasın Lösemili Çocuklar”,“İyi ki varsın Lösev”,”Lösev çocukları sever ve korur” şeklinde pankartları ellerinde tutan İnönü Anadolu Lisesi öğrencileri özellikle Kan ve İlik bağışının önemi üzerinde durarak “İlik ver Umut ol”,”Kan vermekten korkma” şeklindeki isteklerini sık sık dile getirerek çevrede LÖSEV ve Lösemili çocuklara dikkat çekmek istedi. Okul Müdürü Nihat Şener, 02-08 Kasım LÖSEV Haftası nedeniyle düzenlenen farkındalık yaratma etkinliğinde öğrencilerle beraber pankartları taşıdı ve “Bizler yani bizim gibi düşünen,faaliyetler düzenleyen Okul,öğrenciler ve kurumlar sayesinde farkındalık daha da artacaktır. Bizler de Lösemili çocuklar için umut olmak istiyoruz. Özellikle de LÖSEV’in çocuklara hayat verdiğini,çocukları koruduğunu biliyoruz. Bizler de her zaman İnönü Anadolu Lisesi olarak LÖSEV’in yanındayız ve gerekli çalışmalarda da aktif olarak görev alacağız. Bütün öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.”diyerek etkinliğe son verdi.