Eğitim Bir Sen Çorum 1 Nolu Şube Başkanı Tahir Eşkil, Ankara’da yaşanan terör olayları ile ilgili yaptığı açıklamada, “terör acımasız ve kanlı yüzünü Ankara'da bir kez daha gösterdi. Huzur ve güvenliğimizi hedef alan bu alçak saldırıyı, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz” dedi.
Ankara’daki kalleş saldırıda vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı dileyen Tahir Eşkil, “Ülkemize, milletimize, güvenlik görevlilerimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırıları lanetliyoruz” ifadesini kullandı.
Tahir Eşkil açıklamasında şöyle dedi:
“Hain saldırılar milletimizi asla pes ettiremez. Güzel ülkemiz, her alanda parlayan yıldız olacak. Bunun gerçekleşmesinden korkanlar, bunu engellemek isteyenler, geçmişte de oldu. Bugün de var. Yarında olacak. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi yıkmak, bölmek durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır.
Bu tür karanlık planlarla ülkemizi karıştırmak isteyenler kirli emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Milletimiz sahip olduğu sağduyu ile bu hain planları her zaman boşa çıkarmayı bilmiştir. En büyük temennimiz bu alçak saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması, faillerinin yakalanması ve arkasındaki karanlık güçlerin ortaya çıkarılmasıdır.
Bir kez daha, saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz”