Yeniden Refah Partisi Çorum Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Tufan, "Gençlik aksiyondur, gençlik hareket demektir; gençlik bir ülkenin geleceğidir. Her ülke kendi gençliği üzerine titrer. Fakat söz konusu Türkiye'miz olunca maalesef gençliğin kendi başına bırakıldığını görüyoruz” dedi.

Tufan, “Korumasız ve dış etkilere maruz bırakılan gençlik, kolayca manipüle edilebiliyor. En çokta sosyal medyanın bu kadar aktif olduğu dönemde kontrol elimizden çıkmış durumda.Bir ülkenin Genç nesilleri o ülkenin gelecekteki kaderini belirler” ifadelerine yer verdi.

Tufan sözlerine şöyle devam etti, “Gençliğin yetişmesinde içinde bulunduğu yaşam alanı olsun, zihnen, bedenen ve kalben beslendiği kaynaklar çok önemlidir. Bu kaynakların sıhhatine göre akıbet değişecektir.
O halde gençlik üzerinde özen gösterilmelidir. Bir ülkenin milli bütünlüğü ile dini bütünlüğü kendi arasında yakın ilişki içindedir. Bizim Yeniden Refah Partisi olarak gençlerimizi manevi doyuma ulaşmış vatan sevdalısı olarak yetiştirmek için çıktığımız bu yolda sonuna kadar mücadele edeceğiz.Gerekirse kapı kapı dolaşarak Milli Görüş mücadelesini esnafımıza, öğrencilerimize, işçilerimize, bütün vatandaşlarımıza anlatacağız” diye sözlerine son verdi.