3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli bir grup genç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti.
Belediyenin örnek projeleri arasında gösterilen Engelli Eğitim Merkezi'nde eğitim gören gençler, kendilerine benzersiz imkânları sunan Belediye Başkanı Külcü'ye bizzat teşekkür etti.
Külcü'ye merkezde ürettikleri el emeği göz nuru çini tabak hediye eden engelli gençler, “Bizler daha önce evlerimize mahkûmduk. Bu merkeze gelince hem mutlu olduk hem ürettik hem de yeni yeni arkadaşlar edinip sosyalleştik. Bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Desteğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Külcü ise AK Parti iktidarı ile birlikte değişen devlet anlayışına vurgu yaparak, "Bu hizmetler artık hem genel idarenin hem de yerel idarenin görevi. Engelli, yaşlısı, genci ile tüm toplum kesimlerinin belediye başkanıyım. Sizler için engelsiz bir şehir oluşturmaya çalışıyoruz. Sosyal belediye olmanın gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da tüm dezavantajlı kesimler için örnek çalışmalarımız devam edecek. Mutluluğunuz her şeyden önemli” dedi.