Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin basın açıklaması yaptı.

Çorum İl Başkanı tarafından yapılan açıklamada, “Türk Milliyetçileri Türk Devletinin ve Türk Ordusunun yanındadır.Devletimizin Suriye’nin kuzeyinde Güvenli Bölge oluşturmak ve ülkemizi tehdit eden terör unsurlarını kaynağında yok etmek için yapacağı operasyonu sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerine yer verildi.
 

Agah Karapıçak, “Hükümetin bu konudaki kararlı duruşundan taviz vermeden, terör nerede sona erecekse oraya kadar gitmesini arzu ediyoruz. Emperyalist güçlerin,
Devletimizin varlığına, birliğine kast eden tutumları ve hesapları boşa
çıkarılmalıdır. Ordumuz bu operasyonu kimsenin desteğine ihtiyaç duymadan yapacak güç ve kararlılıktadır.Türk Milliyetçileri Türk Devletinin ve Türk Ordusunun yanındadır.

Kamuoyunda savaş karşıtlığı adı altında, Devletimizin yapacağı operasyonu baltalamaya çalışanlar, FETÖ ve PKK ağzıyla konuşanlar ayaklarını denk alsınlar! Türk Devleti sahipsiz değildir! Otuz yılı aşkın süredir canımıza, malımıza, insanımıza ve birliğimize kast eden ihanet şebekeleri kaynağında yok edilecektir”açıklamalarında bulundu.

“Ülkemizi ve ekonomimizi tehdit eden göç dalgası sınırlarımızın dışında
tutulacaktır” diyen Karapıçak , “ Emperyalistlerin terör koridoru dağıtılıp, hesapları tarihin çöplüğüne atılacaktır. Milletimiz rahat olsun ve operasyonu bahane ederek suyu bulandırmaya çalışan şer odaklarına prim verilmesin. Türk Devleti güçlüdür ! 15 Temmuz’da içerdeki hesapları nasıl bozduysa, Barış Pınarı Operasyonu ile de dışarıdaki hesapları ve tezgahları bozulacaktır. Rabb'im Ordumuzu muzaffer eylesin, yar ve yardımcımız olsun”dedi.