Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi Başkanlığı, üyelerine yönelik indirim ağını genişletiyor.
Bugün Anvatar Termal Otel’de gerçekleştirilen öğle yemeği ile imzalanan protokolü; Anvatar Termal Otel adına Genel Müdür Osman Duvar imzalarken, Emekliler Derneği Çorum Şubesi adına da Dernek Başkanı Hıdır Kınıklı imzaladı.
Anvatar Termal Otel’de gerçekleştirilen protokole; Emekliler Derneği yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Anvatar Termal Otel’in emeklilerin bir yuvası olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Kınıklı, Anvatar Termal Otel Genel Müdürü Osman Duvar ile yaptıkları anlaşmayla artık emeklilerin kaplıcalara gitmesine gerek kalmadığını, Emekliler Derneği üyesi olan emeklilerin ‘üye kartları’nı gösterdikleri takdirde oteldeki tüm imkanlardan yüzde 15 indirimden faydalanacaklarını kaydetti. Kınıklı, emekliler için yaptıkları indirimden dolayı Genel Müdürü Osman Duvar’a teşekkür etti.

Anvatar Termal Otel Müdürü Osman Duvar ise, Emekliler Derneği ile yaptıkları anlaşmadan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Bundan sonra emekliler ile birlikte daha iyi işlere imza atacağız” dedi.
Emekliler Derneği ile Anvatar Termal Otel arasında yapılan protokol kapsamında; dernek üyesi olan tüm emekliler, ‘üye kartları’ ile Anvatar Termal Otel’de restaurant, havuz, hamam, sauna gibi tüm imkanlardan yüzde 15 indirimli faydalanacaklar.