Çorumlu müteahhit, sanayici ve işadamları fuarda bir araya geldi.

Çorum Haska Çelik Kapı Bölge Bayii Sahibi Abdullah Şenol, Çorum’da faaliyet gösteren müteahhit, sanayici ve işadamlarını İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen Kapı, Pencere ve Cam Fuarı’nda buluşturdu.

7-10 Mart 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara yaklaşık 50 kişilik ekiple katılan Çorumlu müteahhit, sanayici ve iş adamları fuar gezisinden oldukça memnun kalırken, kapı, pencere ve cam ürünlerinin 2018 yılı son modellerini görme ve yakından tanıma fırsatı buldular.

Çorum Müteahhitler Derneği Başkanı Erol Taş’ın da hazır bulunduğu fuar gezisinde davetlilerle yakından ilgilenen Çorum Haska Çelik Kapı Bölge Bayii Sahibi Abdullah Şenol da, fuar boyunca Haska Çelik Kapı’nın son trend ürünleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Burada Haska Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağçovan tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Çorum heyeti, Haska’nın çelik kapı, bina giriş kapıları, villa kapıları, yangın kapıları, dış iklim kapıları, ferforjeli devirli kapılar, farklı ölçü ve sistemlerdeki proje kapıları gibi birçok kapı çeşidini yakından incelediler.

Haska Çelik Kapı’nın tam güvenlikli çelik kapı çeşitlerine tam not veren Çorum heyeti fuarın ardından İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini de gezerek, Çorum’a mutlu bir şekilde döndüler.

Çorum Haska Çelik Kapı Bölge Bayii Sahibi Abdullah Şenol ise, fuara katılımlarından dolayı başta Çorum Müteahhitler Derneği Başkanı Erol Taş olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ederken, fuar gezilerinin önümüzdeki yıllarda da süreceğinin mesajını verdi.