Bem Bir Sen Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin ve sendika üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker’i makamında ziyaret etti. 
Sendika Başkanı Şahin, sendikaları ile Çorum Özel İdaresi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandığını ve bunun Türkiye’de bir ilk olduğunu söyledi. Diğer özel idarelere de örnek olan bu sözleşmeden dolayı Mustafa Eker’e teşekkür eden Şahin, “30-40 tane ilin özel idaresi bizi arayarak bu sözleşmenin örneğini istediler. Şu ana kadar yaklaşık 15 tane özel idare bu sözleşmeyi imzaladı. 15 tane de imzalamak için hazırlanan var” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker’in de büyük emeklerinin geçtiğini belirterek teşekkür eden sendika başkanı Şahin, “Bu sözleşmenin imzalanmasında emeği olan valimiz Sayın Nurullah Çakır ile Özel İdare Genel Sekreteri Yakup Keleş’e de teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
İl Genel Meclisi gibi seçimle gelinen yerlerdeki görevlerin gönül işi olduğunu söyleyen Meclis Başkanı Mustafa Eker ise çalışanların haklarını teslim etmekten dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Bu sözleşmenin Türkiye’de ilklerden biri olduğunu dile getiren Eker, “Çorum’a da ilkleri yapmak yakışır. İlimiz her alanda kendini ispat eden, her işte başarıyı yakalamıştır. İnsan yapısı ve elde ettiği başarılarla öne çıkan ilimiz bunu da başarıyla hayata geçirmiştir” dedi.
Bulundukları makamın sorumluluğu ve ağır yükünün farkın da olduklarını kaydeden Eker, “burada bulunmak ağır sorumluluk ister. Vicdani değerlendirmede ve kamuoyu değerlendirmesinde doğruyu yapmak zorundasınız. Bizde bu sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Zorlu bir görev üstlenen çalışanlarımızın hak ettiği değeri alması gerekir. Çalışanlarını hakkını teslim etmek istedik. Bunu yaparken çalışanlarımızın samimiyet ve güveninden emin olduğumuz içi rahatız. Bu da kurumda verimliliği artırıyor” şeklinde konuştu.