Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, başlattığı projelere yönelik inceleme gezilerini sürdürüyor. Başkan Külcü, Traktörcüler Sitesi, Sebze Hali ve Kamyon Garajı’nın ardından Yeni Terminal inşaatında da incelemelerde bulundu. 
Çevre Yolu üzerinde bulunan yeni terminal inşaatının tamamlanmasından sonra bölgenin önemli kavşak noktalarından biri olan Çorum’un yeni ve modern bir terminale kavuşacağını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 2014 yılı içerisinde tamamlanacak olan terminalin 11 milyon 190 bin TL'ye ihale edildiğini belirtti. 

Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile birlikte Yeni Terminal İnşaatında firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Külcü, terminalin 54 bin 379 metrekare alanda inşa edildiğini vurguladı. 10 bin m2 kapalı alandan oluşacak terminalin tamamlandığında Çorumlu insanların yanı sıra bölge insanına verilen hizmetin kalitesinin de artacağını belirterek “'Şehirlerarası otobüsler için 37 peron, ilçe minibüsleri için 36 peron ve 250 araçlık otoparka sahip yeni terminalimizin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Hemşehrilerimize hayırlı olsun'' dedi.