Çorumlu eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD), Çorum ve İstanbul protokolünü Üsküdar’da buluşturdu.

Birlik programı adı altında geçen yemeğe katılım oldukça yoğun oldu.

Yemekte, geçtiğimiz ay yapılan olağan genel kurulda göreve yeni seçilen Başkan Murat Başer ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Programda, İstanbul Vali Yardımcısı Çorumlu hemşehrimiz Levent Kılıç, Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, geçtiğimiz dönem Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri olan Salim Uslu, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ortaköy Belediye Başkanı Sayın Taner İsbir, Ak Parti MKYK Üyesi Merve Tatar, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Osman Dinç, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, STK yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, ÇESİAD’ın bursiyer öğrencileri ve birbirinden kıymetli misafirler yer aldı.

Sırasıyla konuşma yapan ve birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken konuklar programın bitiminde toplu fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.