Çorum İmam Hatipliler Derneği (ÇORİMDER), Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Mesut Sezikli ve hastane yöneticilerinden Destek ve Kalite Müdürü Cahit Bayrak’a “ Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; ÇORİMDER Başkanı ve ÖNDER Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Boyraz, ÖNCÜ Başkanı Mustafa Yüksel, ÇORİMDER Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz başarı ile tebriklerini ilettiği ziyarette Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekimi Doç. Dr. Mesut Sezikli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hizmet memnuniyeti noktasından sivil toplum kuruluşlarının fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

“HALKIN VE STK’LARIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Sezikli, sivil toplum kuruluşların ve halkın desteği ile iyi hizmet etmeye gayret edeceklerini söyledi.

Kendisinin de dernek çalışmalarının içinde olduğunu belirten Sezikli, bu sayede Çorum’un isminin her platformda duyurmaya çalıştığını kaydetti.

“SAĞLIKTA MARKA ŞEHİR YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çorum’un sağlık alanında marka bir şehir olması noktasında gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceklerine vurgu yapan Sezikli, memleketine iyi hizmet etmek için bu görevi kabul ettiğini ifade etti.

Hastaneye bir günde binlerce kişinin giriş ve çıkış yaptığını hatırlatan Sezikli, hastane kapasitesinin yüksek olmasından dolayı da sorunların çok olduğunu belirtti.

“HASTANENİN EKSİKLİKLERİ YÜKLENİCİ FİRMA TARAFINDAN YAPILACAK”

Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çok büyük bir yatırım olduğunun altını çizen Sezikli, Hastanenin eksikliklerini yönetici olarak biliyoruz. Ama bu sorunları çözmek hemen kolay olmuyor, zamana ihtiyacımız olabiliyor. Kesin kabul yapılamadan önce hastaneyi yapan yüklenici firma yetkilileri ile görüşmeler yapıldı, eksiklikleri söyledik ve yerinde gösterdik. Bu görülen eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi için kendilerine süre verdik” dedi.

ÇORİMDER Başkanı ve ÖNDER Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Boyraz, Başhekim Sezikli’de, Çorum’a hizmet etme heyecanını gördüklerini ve her zaman kendisine destek olmaya hazır olduklarının sözünü verdi.

Dernek çalışmaları konusunda Başhekim Sezikli’ye bilgi veren Boyraz, İmam Hatip öğrencilerine yönelik yapılan tüm sosyal faaliyetlerin yanında her türlü çalışmaların içinde olduklarını kaydetti.

Dernek çalışmalarının sadece İmam Hatip okulları kapsamadığını dile getiren Boyraz, toplumsal bütün olayların dile getirilmesinde, çözüm noktalarında yapılan tüm çalışmalara imza attıklarını ifade etti.

Daha sonra heyet, görevlerine yeni başlayan Destek ve Kalite Müdürü Cahit Bayrak’ı makamında ziyaret ederek, “ Hayırlı Olsun” temennisinde bulundular.