Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği (ATTDER) tarafından Türkiye genelinde başlatılan “Çocuklar Üşümesin” projesine, ATTDER Çorum İl Yönetimi desteklerini sürdürüyor.
Siirt’in Eruh ilçesine 33 çift ayakkabı gönderen ATTDER İl Başkanı Osman Tök, önümüzdeki günlerde ikinci teslimatın yapılacağını belirtti.
Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Tök, “Elimizdeki listede yardıma muhtaç 90 çocuğumuz var. Bu projeye başta dernek yöneticileri, sağlık çalışanları ve halkımız çok destek olmakta. Çocuklarımızın ihtiyacı olan ayakkabı, mont, kazak, kırtasiye malzemelerini temin etmek için çaba harcıyoruz” dedi.
Tök, açıklamasına şu şekilde devam etti:
“Çaldığımız hiçbir kapıdan eli boş dönmedik. Çorum halkına teşekkür ediyorum.
Bizler dernek yönetim kararı olarak, maddi destek kabul etmiyoruz. İhtiyaç listemiz belli olduğu için hangi çocuğumuza ne gerekiyor ise gelen ayakkabı, kıyafet, mont, kırtasiye malzemeleri ayırt ederek listeyi tamamlıyoruz. Bizlere katkıda bulunmak isteyen herkes bu belirttiğimiz ihtiyaçları temin ederek destek olabilirler. Gönderdiğimiz ürünlerimizin kargoya teslimi gerçekleştirdikten sonra ulaşıncaya kadar takipçisi oluyoruz. Bütün bölgelere yardımlarımız genel merkezimizce devam etmektedir. Bizlerde Çorum'da böyle güzel bir projeye öncülük ettiğimiz için çok mutlu oluyoruz. Bir çocuğun gözyaşını, mutluluğa çeviren, yüzünde gülümseme yapan herkesten Allah razı olsun. İnşallah ikinci teslimatımızdan sonra üçüncü dördüncü beşinci de gelecek. Çorum'da ihtiyaç sahibi çocuklarımızın tarafımıza bildirilmesini sizlerden rica ediyoruz.”