AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda bir çiftçinin isyanı ile karşılaştı.
Milletvekili Salim Uslu, beraberinde Vali Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve bazı partililerle birlikte 29 Kasım-2 Aralık 2012 tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı gezdi. Fuar girişinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Salim Uslu ve beraberindekiler, fuarda bulunan tüm stantları gezdiler. Uslu ve beraberindekiler,  İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü standında bir süre dinlenme molası verdiler.
Vali Başköy ve diğer milletvekilleri ile sohbet eden Salim Uslu’nun bulunduğu standa gelen Osmancıklı bir çiftçi, AK Parti iktidarının uyguladığı tarım politikasından dert yanmaya başladı. Kendisinin de AK Partili olduğunu belirten çiftçi, “Köyümüzde 10 tane traktör var. Hepsi de borcundan dolayı icralık. Mazot ve gübre fiyatlarının yüksek olması, ürettiğimiz ürünlere verilen fiyatların düşük olması bizi bitirdi” diye isyan etti.
Aldığı tepki karşısında şaşıran Milletvekili Salim Uslu ise, “Köyümüzde 10 traktör var diyorsunuz. Acaba 10 traktör köyünüz için gerekli mi? Yoksa, onun var, benim de olsun mantığıyla mı bu traktörleri aldınız. Eğer, gereksiz ise satın traktörlerinizi borcunuzu ödeyin. Sizin gönlünüzdeki gerçekle, Türkiye’nin gerçekleri çok farklı” diye konuştu.