CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ve İl yönetimi, Çorum Şeker Fabrikası İşletmecisi Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi’den, geçtiğimiz gün nakliyeciler tarafından yaşanan oturma eylem hakkında bilgiler aldılar.

Çorum’da özelleştirilen şeker fabrikasından alacaklarının ödemelerini alamadığını iddia eden nakliyeci ve çiftçilerden oluşan yaklaşık 200 kişilik grup, Ankara-Samsun Karayolu'nda oturma eylemi yapmıştı.

Bu eylemlerin araştırılması ve ilgililerle görüşmek üzere CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ve CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP İl Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çorum Şeker Fabrikası İşletmecisi Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan SAFİ ve Safi Holding Yönetim kurulu Üyesi Cengiz Safiyle görüştüler.

Safi Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi’nin karşıladığı, CHP Heyeti Şeker Fabrikasında yaşanan olaylarla ilgili bilgi aldı.

Hakan Safi nakliyecilerin ödemelerini yaptıklarını çiftçiyle kesinlikle bir sorunları olmadıklarını ve her türlü kolaylığı sağladıklarını söyledi.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse yaşanan olayları yakinen takip ettiğini ve konuyla alakalı bilgi almak için burada olduklarını kaydederek, “Kimsenin mağdur olmaması için CHP olarak buradayız, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.