AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ile birlikte Çatak Mesire Alanında bir dizi incelemelerde bulundu.

Beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, bazı birim müdürleri ile Çatak ve çevresinde yer alan 10’u aşkın köy muhtarıyla birlikte ilk olarak 17 km.’lik Çatak Grup Yolunda incelemelerde bulunan Milletvekili Ceylan, burada muhtarlarımızla istişarede bulunarak yolun kısa sürede tamamlanacağı bilgisini paylaştı.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ ve İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ile beraberindekiler daha sonra Çatak Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Burada ilk olarak yapımı devam eden bay, bayan mescidi ve market hakkında bilgiler alan Milletvekili Ceylan, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü yetkililerinden aynı alanda bulunan çeşmenin abdesthane olarak inşa edileceği bilgisini aldı.

Daha sonra Çatak Mesire Alanında bulunan yenilemesi devam eden misafirhanenin olduğu bölgede incelemelerde bulunan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 10-15 metre aralıklarla 10 adet yapılması planlanan ve projesi hazır olan bungalov evlerinin aralarının daha açık yapılması talimatını verdi. Çatak Mesire Alanına gelerek bungalov evlerinde kalacak vatandaşlarımızın daha rahat olması için ev mesafelerinin 15 metreden daha fazla olması gerektiğini dile getiren Milletvekili Ceylan, bungalov evi projesinin çok güzel bir proje olduğunu ve vatandaşlarımızın aileleriyle burada çok güzel vakitler geçirebileceğini söyledi.

Orman ve Su İşleri Müdürlüğü’nden yetkililer bungalov evleri projesinin 800.000 TL değerinde olduğu ve ayrıca Çatak Mesire Alanına çadırlı kamp alanı ile seyir terasının yapılacağı bilgisini verirken misafirhane alanında bulunan göletinde büyütülerek balık yetiştirileceği bilgisini Milletvekili Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Karadağ’a verdiler.

CEYLAN: SİZDEN RİCAMIZ YAPILANLARI ANLATMANIZ

Çatak mesire alanında yapılan bir dizi incelemenin ardından misafirhanede muhtarlar tarafından verilen yemekte bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Kırsalda çok iyi durumdayız. Her köyümüzde yatırımlarımız var. AK Parti dönemine kadar yapılmamış hizmetleri, yatırımları biz 16 senede yaptık. Elhamdülillah biz bunu başardık. Şunu da söylemeliyim ki bunun karşılığını da sizlerden maddi olarak oy anlamında ve manevi anlamda aldık. Eksikliklerimiz var mı var. Yapılan hizmetler yeterli mi değil. Bu yüzden biz sizlere hizmet etmeye olanca gücümüzle devam edeceğiz. 80 yılda yapılmayanı da 16 yılda yapmak kolay değil. Bunu diğer bütün yatırımlarda, hizmetlerde söylemek mümkün. O yüzden bizim sizlerden ricamız yapılanları anlatmanız. Yatırımlarımızın devamı, istikrar için önümüzde ki yerel seçimleri de kazanmamız lazım.

Hastanelerimiz, yollarımız olsun, diğer bütün hizmetlerde olduğu gibi yaşlıya bakım ve evde bakım hizmetlerine büyük paralar harcadık ve harcamaya devam ediyoruz. Kırkdilim tüneli projesi için 500 milyon TL. bütçe ayrıldı. Ekonomisi iyi olmayan bir ülke bunları yapabilir mi? Bir de bu sadece şu anda aklımıza gelen projelerimiz. Ülke genelinde dev projeler yapılmaya devam ediyor.

Sadece ülkemizde değil, tüm dünyada ekonomi anlamında dalgalanmalar meydana geliyor. Biz ise gerek coğrafi bölgemiz gerekse diğer etkenler nedeniyle ekonomi de biraz daha etkilenmiş görünüyoruz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu durum geçici bir durum. Bizlere inanın bu durum geçecek.

Şimdi bakıyoruz, kilit taşında %70 seviyelerindeyiz. Bunu %100’e çıkaracağız. Diğer hizmetlerimizde de köylerimizde hiçbir eksiğimiz kalmayacak. Bakıyoruz Milli Savunmada büyük projeler yapılıyor. Coğrafyamızda ve dünyada yaşananları göz önüne aldığımız zaman tamamen yerli projelerimizle bunu yapmak zorundayız. İnşallah yerel seçimlerde iyi bir sonuç alırsak inanın önümüz açık. Sizleri seviyoruz. Herkese gerek Çatak Grup Yolunda gerek mesire alanımızda ki hizmetlerinden dolayı da teşekkür ediyoruz.” dedi.

KARADAĞ: KAMULAŞTIRMADA SORUN ÇIKARTMADIĞINIZ İÇİN BİZ SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

17 km.’lik Çatak Grup Yolu ve Çatak Mesire Alanının inceleme gezisinde verilen yemekte konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, çatak grup yolunda köy muhtarlarının kamulaştırmada sorun çıkartmadığını, yolun bu yüzden daha çabuk ve sorunsuz bir şekilde yapımına başlandığını söyledi.

AK Parti Kurucu Merkez İlçe Başkanı olduğunu hatırlatan İl Başkanı Karadağ, o dönemde Çorum merkeze 5 km. yakın köylerimizde bile asfalt yoktu. O zaman çok iyi hatırlıyorum, Türkler Köyümüzün çok kötü bir köprüsü vardı. Orası bile tartışa tartışa yıllar sonra yapıldı. Şimdi elhamdülillah sıcak asfalt yapmaya başladık. Artık her yere sıcak asfalt atılır hale geldik. Çatak grup yolunu da konuştuğumuzda sıcak asfalta karar verdik. Ben sizlerde kamulaştırmada sorun çıkarmadığınız için teşekkür ediyorum. Bu bakımdan burası örnek olacak. Önceliğimiz, kamulaştırma sorunu çıkarmamanız diyeceğiz. Bende sizlere ayrıca muhtarlık seçimlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.