14 Şubat Sevgililer Günü’nde ömür boyu beraberlik için “Evet” diyen genç çift, nikah törenine üniforma ile katıldı. Genç çift, ay yıldızlı Türk bayrağını öperek “Evet” dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevli Abdulkadir Küsen (25), Aslıhan Ensaroğlu (21) ile 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlendi. 1.5 yıl önce tanıştığı Jandarma Uzman Çavuş Abdulkadir Küsen ile hayatını birleştiren Aslıhan Ensaroğlu, nikahta eşine üniforma sürprizi yaptı. Nikaha eşi gibi askeri üniforma giyerek katılan Aslıhan Ensaroğlu, böylesine kutsal bir kıyafeti hayatının en güzel gününde giyinmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bir çağrı merkezinde çalışan eşini nikah salonunda askeri üniforma ile görünce şaşırdığını söyleyen Jandarma Uzman Çavuş Abdulkadir Küsen ise, "Bana güzel bir sürpriz oldu. Eşime askeri kıyafet çok yakıştı. Çorumluyum, Şırnak'ta görev yapıyorum. 2 yıllık askerim. 14 Şubat'ta dünya evine girmemiz de anlamlı oldu" dedi.

Genç çiftin nikahını Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar kıydı. Başkan Sunar, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye ettiği genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.