Belediye Başkan Yardımcıları Av.Ismail Yagbat, Alper Zıhar ve Turhan Candan da ziyarete katıldılar.
Yeşilay Şube Başkanı Dr. Ismail Turker Ejder ve Yeşilay Çorum Şubesi kurul üyeleri ve Yedamda görevli klinik psikolog, sosyal hizmet uzmanı ve halkla ilişkiler uzman ziyarette hazır bulundular.
Dr. Ejder; Başkan ve Başkan Yardımcılarının ziyaretlerinin kendileri için çok önemli olduğunu, Çorum  Belediyesi desteği ile çok daha kapsamlı hizmetler yapabileceklerini,  Corum Yedamin Turkiye'de acılan 8. Yedam olmasından dolayı gurur duyduklarını, Corumun bu konuda ön aldığını, Yedama Alkol, uyuşturucu, sigara ve teknoloji  bağımlılarının  ya da ailelerinin ÜCRETSİZ olarak 444 79 75 nolu telefonla başvurup hizmet alabileceklerini, Yedamda gizliligin birinci öncelik olup başvuruların kesinlikle gizli kaldığını, halkimiz tarafından Çorum'da Yedamin acildigi duyuldukça başvuru sayısının arttığını, tanıtım  ve faaliyetler ile ilgili olarak Belediyeden destek istediklerini söyleyerek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Asgın ise Yesilayin100 yıllık Turkiyenin saygın bir kurumu olduğunu, YEDAM'da yapılan görevin toplum için son derece önemli olduğunu, insanlarımızı gençlerimizi bağımlılıktan kurtarmanın hem onların ailelerine hem de toplum huzuruna büyük katkı sağladığını Bir insanı kurtarmanın bütün alemi kurtarmak gibi olduğunu, Çorum Belediyesinin tüm tesis ve imkanları ile Yeşilay faaliyetlerine desteğe hazır olduğunu söyledi. 
Daha sonra Başkan Dr. Asgın ve beraberindeki heyete YEDAM faaliyetleri hakkında bir sunum yapıldı.