Çorum Belediyesi Meclis Üyeleri Ankara Hitit Ayaş Termal Otel’de Belediye Başkanı Zeki Gül başkanlığında istişare toplantısı yaptı.

Belediye Başkanı Zeki Gül istişare toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi üyelerinden oluşan Belediye Meclisinin, Türkiye’de hizmet noktasında örnek meclislerden bir tanesi olduğunu söyledi.

Başkan Gül, "Meclis olarak Çorum’a hizmet ediyoruz. Birlikte çalışarak Çorum’u marka şehir haline getireceğiz. Meclis toplantılarımızda partilerin değil hizmetin ön plana çıktığı toplantılar yapıyoruz. Çorum hepimizin. Belediye meclis üyelerimizle, mahalle ve köy muhtarlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelmenin belediyecilik hizmetleri açısından şehrimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Şehrimiz için meclis üyelerimizle uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

DOĞAN’DAN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Zeki Gül, "daha önceden farklı bir yerde olan istişare toplantımızı, Hitit Ayaş Termal Otel’de yapmak istedik. Burada hemşehrimiz Mehmet Ali Doğan’ın yaptığı yatırımları gördük aynı zamanda hemşehrimizin, şehrimizde bulunan Beke kaplıcalarına yapacağı proje hakkında fikir alışverişinde bulunduk" şeklinde konuştu.

Jeotermal Şirketler Grubu Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Ali Doğan ise, "Çorum Belediyesi’nin istişare toplantısını tesisimizde yapması bizleri çok mutlu etti. Belediye Başkanımız Zeki Gül ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.