Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Ali Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyarette yaptığı konuşmada, hükümetimiz artık sosyal devlet politikasının farklı bir uygulamalar ile ortaya koyduğunun belirtti. Devlet desteğine muhtaç olan çocuk, genç ve yaşlıların artık çok daha iyi ortamlarda, insan onuruna yakışır şekilde hizmet aldıklarını vurgulayan Başkan Külcü, “Sevgi evleri, huzurevleri artık birer mutluluk evlerine dönüştü. Sosyal hizmet çalışanlarının ve çalışmalarının hizmet standartları ciddi oranda yükseltmiştir. Çorum Belediyesi olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne her zaman destek veriyoruz. Ali Dinçer Bey’e yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.” 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum Belediyesi’nin aynı zamanda sosyal bir belediye olduğunu söyledi. Birçok konuda belediye ile ortak çalışmalar yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden Dinçer, “Destekleriniz ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da hazır bulundu.