Belediye Başkanı Zeki Gül, gündeme taşındığı andan itibaren herkesin yüreğini burkan Iraklı küçük kız Hale Muhannet'in ailesini ziyaret etti.

Iraklı aileyi ziyaret eden Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum Belediyesi olarak her zaman yardıma muhtaç olanın yardımına koştuklarını ifade etti. Gül, "Bizim milletimiz tarihin her safhasında, nerede bir mazlum varsa oraya el uzatmış, yardıma muhtaç olana yardım etmiştir. Biz de Belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin gösterdiği misafirperverliği biz de yerelde gösteriyoruz. Yardıma ihtiyacı olanın her daim yardımına koşuyoruz" dedi.

IRAKLI AİLEYE BEYAZ EŞYA YARDIMI
Belediye Başkanı Zeki Gül, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kızılay'ın aileye düzenli olarak nakdi yardım yaptığını belirterek Belediye olarak da kendilerinin aylık periyotlarla gıda yardımı yaptıklarını ifade etti.

Beyaz eşyalarının olmadığını söyleyen anne Hamise Muhannet'e Belediye Başkanı Gül, buz dolabı, çamaşır makinesi, ocak, evin bütün odalarına halı ve battaniye hediye etti. Ayrıca aile bireylerine giysi yardımı da yapıldı. Başkan Gül, aileye yapılan giysi yardımının mültecilere yapılan giysi yardımları kapsamında belirli periyotlarla devam edeceğini söyledi.