Çorum Valiliği tarafından düzenlenen “Halkla Buluşma Huzur Toplantısı” bugünde Bahçelievler Mahallesi’nde yapıldı.

Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında Bahçelievler İlköğretim Okulu Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, İl Emniyet Müdür Vekili Ufuk Sevindik, Bahçelievler Muhtarı Hasan Kızıltepe, Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar, daire amirleri ve mahalle sakinleri katıldı. 

Toplantının başında bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatandaşlarını dünyada en çok koruyan, en güvenceli devletlerden bir tanesi olduğunu ifade ederek, “Devletimiz vatandaşımızın refahı için, en iyisine layık olması için çalışıyor. Sosyal devlet niteliğiyle vatandaşımıza çok geniş haklar sunuyor” diyerek Türk Devlet’inin bir mensubu olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Bahçelievler Mahallesinin Çorum’un en büyük mahallelerinden biri olduğunu kaydeden Kılıç, mahalle civarında bir anaokulu ve kreş yapılması için çalışmalar başlatılması talimatını verdi.

Konuşmanın ardından Vali Kılıç, mahalle sakinlerine tek tek söz vererek, vatandaşların sıkıntı, istek ve şikâyetlerini dinledi. Kılıç, vatandaşların sorunlarına çözüme kavuşturulması içinde ilgili daire amirlerini talimatlandırdı.