Hak-İş Konfederasyonu Onursal Başkanı, 24, 25 ve 26. Dönem Çorum Milletvekili ve TBMM Eski İdare Amiri Salim Uslu, İstanbul-Avcılar’da gerçekleştirilen ‘Çorumlular Gecesi’ne katıldı.

19 Mart 2019 tarihinde yapılan toplantıya, Salim Uslu’nun yanısıra İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Danışmanı, Çorum Eski belediye Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy, İstanbul eski milletvekili Feyzullah Kıyıklı, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan ve Avcılar Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. İbrahim Ulusoy ile Çorumlu sanatçılar ve çok sayıda Çorumlu hemşehrimiz katıldı.

Çorumlular Gecesi’nde yapılan konuşmalarda, 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemi ve ülke için bir beka meselesi olduğu dile getirilerek, seçimlerde herkesin yurttaşlık görevi için sandığa gitmesi gerektiği ifade edildi.

Doç. Dr. İbrahim Ulusoy, Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak, Avcılar için hazırladığı projeleri anlattı. Yüzlerce büyük projesi olduğunu belirten Ulusoy, imar meselesinin de çözüleceği müjdesini verdi. 

Salim Uslu da yaptığı konuşmada; Yeni Zelanda’da 50 masum Müslümanı katleden teröristin Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhindeki sözlerine atıf yaparak, sadece o sözlerin bile, Türkiye’nin beka meselesi olduğu gerçeğini kabul etmek için yeterli sebep olduğunu söyledi. AK Parti’nin ‘Gönül Belediyeciliği’ söylemini de hatırlatan Uslu, “Ağaç özünden, Çorumlu sözünden belli olur, vecizesine uygun olarak, bu seçimlerde de AK Parti’yi destekleyeceğimiz sözünü verdik. Sözümüzden asla dönmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyorum.” dedi.

Konuşmasında; Çanakkale Şehitleri, 15 Temmuz Şehitleri ve Yeni Zelanda şehitlerini anan Salim Uslu, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı siyaseten yok etmeye çalışanlara karşı inançla ve dirençle mücadele vereceklerini, sözlerine ekledi.

Prof. Dr. Arif Ersoy, Feyzullah Kıyıklı, Yaşar Karaslan ve Belediye Meclis üyesi adayları da yaptıkları konuşmalarda, 31 Mart seçimlerinin önemi üzerinde durdular.

Gece, Çorumlu sanatçıların söylediği kahramanlık türküleri ve Çanakkale Şiiriyle sona erdi.