AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. yıldönümü dolayısıyla, düzenlediği programda vatandaşlara buğday çorbası ikram etti.

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. yıldönümü dolaysıyla bir anma program gerçekleştirdi.

Etkinliğe İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın eşi Meral Ahlatçı, Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, Kadın Kolları Genel Merkez MYK Üyeleri Şebnem Koçakelçi, MKYK üyeleri Dilek Kaya ve Yasine Saruç, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle teşkilatları katıldı.

Programda Ak kadınlar, Çanakkale Zaferinin menüsünde bulunan buğday çorbasından vatandaşlara ikram etti.

Etkinlik hakkında bilgi veren İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir; “İl Kadın Kolları olarak 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümü dolayısıyla ecdadımızın cephede yediği çorbayı yaparak Çorumlu hemşehrilerimize ikram ettik. Toplumun hafızasında yer edinen tarihî zaferlerimizi hatırlayıp ve hatırlatmak için yaptığımız çalışmaların yanı sıra geleceğe yönelik çalışmalar da yapıyoruz. Genel Merkez İnsan Hakları Birimi tarafından yürütülen fidan dağıtımı etkinliğini bizler de İl Kadın Kolları İnsan Hakları Birim Başkanımız Semiha Aktı'nın koordinatörlüğünde yürüttük. Orman Haftasının girdiği bugünlerde doğaya bir nebze de olsa katkıda bulunarak geleceğimize katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadık”dedi.