AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları, "Kardeşlik Yolunda Bir Simit Bir Hurma ile Kardeşlik İftarı" adlı program kapsamında iftar yaptı.
AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Çorum Gençlik Kolları teşkilatı ile birlikte AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığı’nın organize etmiş olduğu "Kardeşlik Yolunda Bir Simit Bir Hurma ile Kardeşlik İftarı" adlı program kapsamında iftar yaptılar.
Yapılan iftardan sonra konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım; “Kardeşlik bağları bizim için her zaman çok önemlidir. Kardeşlik aynı kandan, aynı candan olarak değil aynı duyguları hissederek bir arada olmaktan oluşur. Bu duygu ile gerçekleştirilen “Kardeşlik İftarı”mız bizim ülke olarak kucak açmış olduğumuz Suriye’de, Mısır’da, Doğu Türkistan’da zulüm gören ve ülkemize sığınmış tüm vatandaşlarımız  ile bir araya gelmemizin nacizane parçasıdır. Biz hepimiz kardeşiz. Rengimiz farklı, gözümüz farklı, bakışımız farklı diye birbirimizden ayrı insanlar değiliz. Hepimiz aynıyız ve kardeşiz. Kardeşlik İftarı da bu kardeşliğin pekişmesi için kullanmış olduğumuz bir araç. AK Gençlik her zaman kardeşleri ile bir arada olacak onları asla yalnız bırakmayacak. Bugün burada bulunan tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kardeşlik bağlarımız daim olsun. Allah'a emanet olun. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Dergah’ı izzetinde makbul kılsın” dedi.