Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çorum Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığına Can Şahin seçildi.
ADD Çorum Şubesi’nin Gençlik Kolları seçimi dün yapıldı.
Can Şahin ile Ömer Emre Özkaya olmak üzere 2 adayın yarıştığı seçimde Can Şahin 51 oyla ADD Çorum Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığına seçilirken, diğer aday Ömer Emre Özkaya ise 20 oyda kaldı.
Katılımın yoğun olduğu kongreye ADD Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer ve ADD’li gençler katıldı.

ADD’Lİ GENÇLERİN SEÇİMİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLSUN’
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede kısa bir konuşma yapan ADD Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer, 7 Haziran genel seçimleri öncesinde yaptıkları kongrenin seçimlerin adil ve demokratik bir ortamda nasıl yapıldığını herkese göstermek bakımından son derece önemli olduğunu belirtti.
Yapılacak seçimle ADD Gençliğinin 2 yıl süreyle görev yapacak başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirleyeceğini ifade eden Demirer, seçimde iki adayın yarışacağını kaydetti.
Türkiye’nin seçimlerin şaibeli yapıldığı yönünde derin kaygıların bulunduğu dünyadaki ender ülkelerden birisi olduğunu özellikle dile getiren Uğur Demirer, “7 Haziran seçimlerinde kamunun imkan ve araçlarını özel çakma plakalarla kendi siyasi ikballeri için kullandıkları bir süreci yaşadık. Bu anlamda ADD’li gençlerin genel seçimlerden bir gün önce yaptıkları bu demokratik yarışın tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
2 adayın yarıştığı seçimde Can Şahin 51 oy alarak ADD Çorum Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığına seçilirken, diğer aday Ömer Emre Özkaya 20 oy aldı. Seçimde 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Can Şahin başkanlığında oluşturulan ADD Çorum Şubesi Gençlik Kolları Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Utku Temiz, Öykü Aslıhak, Onur Üzüm ve Dilara Özbek.