Hitit Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, görev süresinin dolması nedeniyle bir veda mesajı yayınladı.

Mesajında Hitit Üniversitesi’nde Rektör olarak 17 Mayıs 2011 tarihinden bu yana 8 yılı geride bıraktığını belirten Alkan, “Büyük bir onur, mutluluk ve heyecanla iki dönemdir sürdürmekte olduğum rektörlük görevimin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar Hitit Üniversitesi'ne hizmet etmenin ve geçen 8 yıla birçok başarıyı sığdırmanın derin mutluluğunu yaşıyoruz” diye kaydetti.

Alkan, mesajının devamında“2011 yılında devraldığımız rektörlük görev süremizin ilk 4 yılının ardından 2015 yılında öğretim üyelerimizin, Yükseköğretim Kurulunun ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleri ile rektörlük görevi şahsıma yeniden tevdi edildi. Teveccüh ve desteklerinden ötürü başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, YÖK başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç hocama, Yükseköğretim Kurulu Üyelerine, bakanlarımıza, milletvekillerimize, farklı vesilelerle birlikte çalıştığım tüm rektör arkadaşlarıma, hasılı ismini sayamadığım ve sayamayacağım tüm Çorum ve Üniversite gönüldaşlarıma en içten ve samimi duygularla şükranlarımı iletiyorum. Bu görevi bizlere bahşeden ve bizi utandırmayan Yüce Allah’a sonsuz şükürler ediyorum” ifadelerini kullandı.