Buharaevler Mahallesi İbrahim Çayırı 11. Sokak üzerinde bisikleti ile gezen çocuk, 69 yaşındaki bir vatandaş tarafından odunla dövüldü.
İddialara göre olay Buharaevler Mahallesi İbrahim Çayırı 11. Sokak üzerinde meydana geldi.
69 yaşındaki Mehmet K. evinin önünden bisikletiyle sürekli geçen ve gürültü yaptığını öne sürdüğü komşusunun oğlu 9 yaşındaki İlköğretim öğrencisi Şahin Yalçın’ı bir daha evinin önünden geçmemesi konusunda birkaç kez uyardı.
 Küçük çocuk ise yaşlı adamın ikazlarına rağmen yoldan geçmeyi sürdürdü. İddiaya göre bunun üzerine sinirlenen Mehmet K. eline aldığı odunla bisikletiyle bir kez daha evinin önünden geçmeye çalışan çocuğu odunla döverek hastanelik etti. Sırtına aldığı odun darbeleriyle yaralanan Şahin, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede röntgeni çekilen Şahin Yalçın’ın vücudunun her hangi bir yerinde kırık olmadığı, ancak morluklar oluştuğu tespit edildi. Bir süre hastanede tutulan çocuk daha sonra taburcu edilirken, anne  Miyase Yalçın (35), oğlunu döven Mehmet K.’dan şikayetçi olduğunu söyledi. Bunun üzerine yaşlı adam ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken,  hakkında işlem başlatılan Mehmet K. ifadesi sonrası serbest bırakıldı.