ÖZEL HABER: HACI ODABAŞ
Çorum’da başta festival, fuar gibi birçok etkinliklerin düzenlendiği Fuar Alanı’nda meydan ortasında yer alan aydınlatma direkleri kazalara yol açıyor. Diğer taraftan meydanda bulunan logar çukuru ise araç trafiğini olumsuz etkiliyor.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’na ait Fuar Kompleksi, yerel ve bölgesel çapta birçok organizasyona ev sahipliği yapıyor. Bölgede sadece Çorum’da bulunan Fuar Kompleksi, son derece önemli, geniş katılımlı fuarlara ve tanıtım günlerine ev sahipliği yaptığı gibi birçok kültürel ve sanatsal etkinliklerin de yapıldığı bir alan niteliği taşıyor.
Sergilerin ve fuarların düzenlendiği kapalı mekanın yanında bulunan geniş meydan ise çok sayıda aracın giriş-çıkış yaptığı bir alan olmasına rağmen, ÇALIK Çorum YEDAŞ tarafından yaptırılan aydınlatma direkleri tam orta yerde bulunuyor. Direkler kazalara meydan verdiği gibi araç trafiğini de olumsuz etkiliyor. 
Diğer taraftan meydan ortasındaki direkler yetmezmiş gibi bir de Belediye’nin logar çukuru bulunuyor.
Vatandaşlar, hem meydan ortasındaki direklerin, hem de logar çukurunun kaldırılmasını, bu tür çalışmaların araç giriş-çıkışını engellemeyecek şekilde yapılmasını, altyapı planlamasının gelişigüzel yapılmamasını istiyor.