Bahçelievler Mahallesi  Bahar Caddesi Dumlupınar 18. Sokak üzerinde b.ulunan bir apartmanda 25 yaşındaki Gürkan Aydın isimli genç kalbinden tek bıçak darbesi ile öldürüldü. 
İddiaya göre 25 yaşındaki Gürkan Aydın bacanağı olduğu öne sürülen 32 yaşındaki Orhan G’nin evine gitti. Bir süre sonra ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve iki kişi birbirlerine yumruk ve tekmelerle saldırdı.  Orhan G,  eline geçirdiği bıçakla Gürkan Aydın’ı kalbinden bıçakladı. Kalbine aldığı bıçak darbesiyle kanlar yere yığılan genç ağır yaralanırken, bıçaklayan Orhan G, imam nikâhlı eşi olduğu öne sürülen Pınar K, ile birlikte bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede gelen polis, Gürkan Aydın’ın ağır yaralı olarak yerde yattığını görünce durumu 112 acil servis ekiplerine bildirdi. 
Kısa sürede gelen sağlık görevlileri olay yerinde Aydın’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Çorum Devlet Hastanesine götürdü. Bıçaklanan Gürkan aydın yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Cinayet masası ekipleri cinayeti işlediği öne sürülen Orhan G, ve olayın tek görgü tanığı olduğu belirtilen imam nikahlı eşi Pınar K,’yı 15 saat sonra yakaladı. Hastane morgunda otopsisi gerçekleştirilen Gürkan Aydın ise Cumhuriyet Savcısının talimatıyla kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cinayet masası ekipleri tarafından yakalanan Orhan G. ve Pınar K, sorgulamaları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Orhan G, tutuklanırken, Pınar K, serbest bırakıldı.