AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi bir teşekkür mesajı yayınlayarak, seçim kampanyası süresince kendilerine destek veren herkese teşekkürlerini bildirdi.
Bekiroğlu, "Seçim kampanyaları demokrasinin bir gereğidir. Kampanya sürecinde gördük ki halkımız laf üreten ile hizmet üretenleri ayrı tutmaktadır. Laf başka icraat başka bir şeydir. Halkımız lafa değil icraata bakmaktadır" dedi.
Bekiroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Seçim kampanyamız sürecinde, merkezimizde, ilçelerimizde köylerimizde bizleri yalnız bırakmayan destekleyen güç veren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Seçim kampanyaları demokrasinin bir gereğidir. Kampanya sürecinde gördük ki halkımız laf üreten ile hizmet üretenleri ayrı tutmaktadır. Laf başka icraat başka bir şeydir. Halkımız lafa değil icraata bakmaktadır. İçerde ve dışarıda AK Parti politikalarından rahatsız olanlar var. Türkiye’nin büyümesinden, çözüm sürecinden ve bu milletin kardeşliğinden, küresel projeler icra etmesinden rahatsız olanlar var. Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak, zayıflatarak, Türkiye’de kaos, kriz belirsizlik oluşturarak millete kaybettirmek isteyenler var. Bizler demokrasinin güç kazanmasını, istikrarın sürmesini istiyoruz. AK Parti bu millete efendi olmaya değil, hizmet için yola çıkmıştır. Amaç bu büyük milletin birliği, beraberliği, dirlik ve düzeni, bağımsız, büyük, güçlü Türkiye’dir. Hemşehrilerimiz milli iradeyi zayıflatmaya yönelik bütün tuzaklara rağmen istiklal, istikrar, istikbal istemektedir. Ondan dolayıdır ki bu seçimler ülkemiz için önemlidir.
Bu kampanya sürecinde öncelikle yoğun çalışmalarımız sırasında istemeyerek incittiğim hemşehrilerimiz ve dava arkadaşlarım oldu ise onlardan helallik istiyorum. Tekrar kampanya boyunca bizlerden emeğini, zamanını esirgemeyerek gece gündüz, soğuk sıcak demeden bizleri yalnız bırakmayarak destek veren başta gönüllü hemşehrilerim olmak üzere bütün teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyor bu seçimlerin kentimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum."