Çorum' da küçük yaşta bir çocuğa fiili livata da bulunduğu iddia edilen bir kişi Çorum İl Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerince gözaltına alındı.
İddiaya göre olay bir hafta kadar önce Aksaray 4. Sokak’ta meydana geldi. Oyun oynamak için sokağa çıkan 4 yaşındaki B.D’den haber alamayan anne Ayşegül D. (35) çocuğunu aramaya başladı. Ayşegül D.’nin çocuğunun kaybolduğunu   haber vermesi üzerine küçük çocuk yapılan arama sonunda Göğüs Hastalıkları Hastanesi yakınlarında bulunarak anneye teslim edildi
 Oğlunu eve götüren anne Ayşegül D. çocuğun üzerini çıkararak banyo yaptırmak istedi. Bu sırada çocuğun canının yandığını söylemesi üzerine çocuğa ne olduğunu soran Ayşegül D. oğlunun bir şahıs tarafından şekerle kandırıldığını ve kötü emellerine alet edildiğini ancak çocuğun bağırması üzerine şahsın kaçtığını öğrendi. Durumu kimseye anlatmayan anne önceki gün oğlunu da alarak alışveriş yapmak için pazar yerine gitti. Pazar yerinde gezerlerken B.D.’nin bir hafta kadar önce kendisine fiili livatada bulunan şahsı tanıyarak annesine göstermesi üzerine anne Ayşegül D. şahsın yakalanması için çevresindekilerden yardım istedi. Polisin de olay yerine gelmesi üzerine Mehmet Ş. isimli evli ve iki çocuk babası şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın alınan ifadesinde pişman olduğunu söylediği öğrenilirken, Mehmet Ş. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.