Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gökçe, istifa etti.

Nisan ayından beri yürüttüğü Kadın Kolları Başkanlığı'ndan ayrıldığını açıklayan Gökçe, "Geldiğim günden beri yüzüme farklı arkamdan farklı konuşan sürekli ayağımı kaydırmaya çalışanların bir bahaneyle görevden alınma için bahane ve baskı uygulamaları bu sonucu getirdi" dedi.

Zeynep Gökçe'nin konuya ilişkin açıklaması ise şöyle:

"Değerli yol arkadaşlarım talip olmadığım halde bana tevdi edilen ve kimseyi kırmamak adına kabul ettiğim ve Nisan ayından beri yürüttüğüm Kadın Kolları Başkanlığından ayrılmış bulunuyorum.

Bildiğiniz gibi geldiğim günden beri yüzüme farklı arkamdan farklı konuşan sürekli ayağımı kaydırmaya çalışanların bir bahaneyle görevden alınma için bahane ve baskı uygulamaları bu sonucu getirdi. Siyasi arenada yer almak isteyen bazı kişiler ÇORDEF'i basamak olarak kullanarak hedeflerine ulaşma sevdasında olduğundan ve profesyonel yönetim anlayışı dışında hareket edildiğinden görevimi sonlandırıyorum.

Hiçbir zaman başkalarının aklı ve sözleriyle hareket etmedim. Doğru bildiğimi savunarak memleket meselesi olduğunda her zaman hemşerilerimizin yanında oldum. Benimle çıktığınız bu yolda Sizlerin kararına saygılıyım. Aynı ekiple başka bir oluşumda birlikte çalışmak dileğiyle."