Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan istifa etti.

Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Fatih Özcan başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Özcan’la birlikte Sportif Direktör Hamit Işık görevi bırakırken, teknik direktör Ersin Küçükoğlu ise “Başkan yoksa ben de yokum” dedi.

Takım kaptanı Oğuzhan Yalçın ve bazı yöneticiler de görevi bıraktı, futbolcular da antrenmana çıkmıyor.

Başkanlık görevi boyunca çeşitli sorun ve sıkıntılarla baş başa kaldıklarını kaydeden Özcan, “Gözünüz aydın gidiyorum, hırsızın hiç mi suçu yok?” dedi.

“El açmadım, etek öpmedim” diyen Fatih Özcan, bazı kişilere de sitem dolu sözlerle yüklendi.

Kendilerine yönelik sosyal medyadan yapılan eleştirilere de tepki gösteren Özcan, “Koltuktan kalkıyoruz. Küfür edenlerin karşısına çıkıp bunun hesabını tek tek soracağız” dedi.

Özcan bundan sonra, şehrin önce gelenlerinin yen bir yönetim oluşturmasını beklediklerini ifade etti.

Toplantıda iki yöneticisine baskı yapıldığını anlatan Özcan, “Yönetime iki arkadaş davet ettim. Yöneticilerim tehdit edildi. Siyasi bir sürü telefon geldi. Hakan Geldi kardeşim böyle istifa etti. Kimsenin yara almasını istemem. Akabinde Mustafa Ercan kardeşim’e TSO’da görev yapan bir kişi “Sana yazıklar olsun puhh senin yüzüne senin o oluşumun içerisinde ne işin var? 7-8 milyon kulübü borçlandıracaksınız size ilk küfür eden ben olacağım” diyor. Kendi cebimizden harcadığımız parayla anamıza avradımıza küfür edilecek hale geldik. İçim yanıyor, içim acıyor. Çorumspor’u borçlandırıp kaçacakmışım. Aynı senaryoları bizimde yapacağımızı düşünmüşler. Benim yöneticimin yüzüne tükürüldü. Bugün buna son noktayı koyacağız. Bu koltuktan kalkacağız küfür edenlerin karşısına dikileceğiz. Azdan az çoktan çok gidecek. Şimdi bakalım nasıl küfür ediliyormuş bunların hepsini tek tek soracağım” dedi.

MEMLEKETİM İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM

Fatih Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Para benim kimseden bir kuruş almadan yapıyoruz. Yönetici bulamaz hale geldik. Benim adıma ihaleci demişler, ihale işi yapmıyorum. Memleketim için elimden geleni yaptım. Geçen yıl 14 maç galibiyet dahi alamazken play-off oynamazken bile yönetim istifa diye bağırılmadı. Şuanda cahillere sesleniyorum. Yaş ortalamamız 23 ve takım olarak 4. sıradayız. Bu görevimden istifa ediyorum.

4.5 MİLYONU KULÜBE BAĞIŞLIYORUM

Üzülerek içim kan ağlayarak görevi bırakıyorum. 4.5 milyon cebimden para harcadım. Bu parayı kulübe bağışlıyorum. Gelecek yönetimden bir kuruş dahi istemiyorum. 370 bin lira borçla devrettiğiniz kulübü sizlere 1 kuruş borcu olmadan bırakıyorum. Bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz tükürdüğümüzü yalamadık. Meydanı bırakalım, buyursun yönetsinler.

ÇORUM RAHATLASIN

Hamit Işık ve Oğuzhan yaverini al git diyenler gözünüz aydın. Hırsızın hiç mi suçu yok? El açmadım, etek öpmedim. Siyasete Çorumspor’u alet edecekler. Ceketimi alıp gidiyorum. Eğemediler, bükemediler. Aslan gibi bileği bükemediler. Hakkım helal olsun, biz tükürdüğümüzü yalamayız.”

Çorumspor isminin Milletvekili Ahmet Sami Ceylan tarafından Çorum’a armağan edildiğini vurgulayan Özcan, kısa sürede yeni bir yönetim oluşturularak kulübün devralınmasana istedi.