Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi ve 3 milletvekilini de TBMM’ye gönderen Çorumlu AK Partililer zaferlerini coşkuyla kutladı.

Sandıkların açılmasının ardından büyük bir heyecanla parti binasının önünde ve içinde bekleyen AK Partililer, ilk sonuçların açıklanmaya başlandığı andan itibaren Çorum’u adeta bayram yerine çevirdiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Çorum’da Ahmet Sami Ceylan başta olmak üzere Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu’yu TBMM’ye yollayan partililer, sevinçlerini doyasıya yaşadılar.

AK Partililer, Saat Kulesi Meydanı'nda kurulan platformda coşkuyu doruğa çıkarttı. Burada milletvekillerini ve parti yöneticilerinin konuşmaların dinleyen partililer, ellerindeki Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla coşkularını dışa yansıttı.

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ve Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu burada partililere teşekkür ederek zaferi kutladılar.

Gazi Caddesi başta olmak üzere çeşitli cadde ve sokaklarda da konvoy yapan partililer, gece geç saatlere kadar kutlama yaptı.