Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevine atanan Av. Yusuf Ahlatçı, yönetim listesini oluşturmak için bir süredir çalışmalarını sürdürüyordu. Ahlatçı, liste çalışmalarını bitirdikten sonra Ankara’ya giderek yeni yönetim kurulu listesini genel merkezin onayına sundu. Listede, partinin eski yöneticileri ile birlikte yeni isimlerde dikkat çekti. Çorum siyasetinin sevilen isimlerinden MHP eski İl Başkanı Av. Ercan Daşdan da AK Parti’nin yeni il yönetiminde görev aldı.

HEP BİRLİKTE ÇORUM İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yeni yönetim ile birlikte oluşan sinerjinin tüm ilçelere yayılacağına inandığını dile getiren AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanı olarak atamam gerçekleşti. Bu süre içerisinde il yönetimini hazırlamak için gece gündüz çalıştık. Dileğimiz şudur ki milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, İl yönetimimiz ve teşkilat üyelerimizle birlikte Çorum’a en iyi hizmeti verelim. Önemli olan bıraktığımız eserlerdir. Çorum’un sorunlarını ciddiye alıyoruz. Önümüzdeki dönemde çok daha profesyonel bir şekilde Çorum’u kucaklayıcı projelere imza atacağız. İl yönetiminde oluşan sinerji ilçelere de sirayet edecek ve hep birlikte Çorum için çalışacağız.”

İŞTE 30 KİŞİLİK YENİ YÖNETİM LİSTESİ

1- Yusuf Ahlatcı
2- Murat Günay
3- Ercan Daşdan
4- Kadir Karakuş
5- Elvan Zorlu
6- Halil İbrahim Uzun
7- Baki Kartancı
8- Ali Evlüce
9- Sevgi Bilgen
10- Emre Turan
11- Hasan Algül
12- Mustafa Gökgöz
13- Mine Esra Çınar
14- Seval Can
15- Meral Göz
16- Azize Battal
17- Murat Yakar
18- Kübra Karadoğan
19- Okan Çalışkan
20- Ahmet Büyükkurt
21- Aytuğ Kahramantekin
22- Mustafa Salih Aksu
23- Kadir Arslan
24- Elvan Börekci
25- Ahmet Danlı
26- Kadriye Taşdemir
27- Ceyhan Baran
28- Mustafa Kılıç
29- Elif Tekeli
30- Nazlı Zeynep Akyol

YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Fatih Duygun

Salih Yılmaz

Yusuf Damar

Ertan Doyuran

Bilge Aşkın

Kağan Kartal

Levent İldeş

Asım Kaplan

Tuncay Yalçınkaya

Hayri Özdemir

Süheyla Keller

Yüksel Kaya

Salih Coşkun

Nurhayat Gürer

Pınar Gülnaz

YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ BELLİ OLDU
Siyasi Hukuki İşler Başkanı Murat Günay, Teşkilat Başkanı Emre Turan, Seçim İşleri Başkanı Ercan Daşdan, Tanıtım ve Medya Başkanı Meral Göz, Dış İlişkiler Başkanı BaşkanıMustafa Gökgöz, Sosyal Politikalar Başkanı Kadriye Taşdemir, Yerel Yönetimler Başkanı Ali Evlüce, Ekonomi İşler Başkanı Mustafa Kılıç, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Başkanı Hasan Algül, Mali ve İdari İşler Başkanı Okan Çalışkan, Ar-Ge Başkanı Seval Can, İnsan Hakları Başkanı Abdulbaki Kartancı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Elvan Zorlu, İl Sekreteri Elif Tekeli.

İŞTE YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Fatih Duygun, Salih Yılmaz, Yusuf Damar, Ertan Doyuran, Bilge Aşkın, Kaan Kartal, Levent İldeş, Asım Kaplan, Tuncay Yalçınkaya, Hayri Özdemir, Süheyla Keller, Yüksel KaYA, Salih Coşkun, Nurhayat Gürer, Pınar Gülnaz.