Avrasya Refleksoloji Merkezi Engellilere Refleksoloji İle Umut Işığı Olmaya Devam Ediyor.
Avrasya Refleksoloji Merkezinde uzman refleksologlar tarafından uygulanan destekleyici ve tamamlayıcı tedavi yöntemlerinden olan Refleksoloji uygulamasından başta engelliler olmak üzere sağlıklı kişilerde faydalanabiliyor.
Uzman Refleksolog Serpil Bihir tarafından yapılan açıklamada; Refleksoloji “ayakların vücudun aynası olduğu öğretisine dayanan yaklaşık onikibin yıllık geçmişiyle insanlığın ortak mirası olarak günümüze kadar gelen en etkili tamamlayıcı tedavi yöntemlerindendir. Bizler merkezimizde bugüne kadar almış olduğumuz başarılı sonuçları başta Ankara olmak üzere Türkiye genelinde insanların en iyi şekilde faydalarını görebilmeleri adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” denildi.

Refleksoloji Nedir?
Refleksoloji Beyindeki sinirlerin vücutta son bulan noktaları olan el ve ayaklara uygulanmaktadır. Bu noktalar vücudumuzun iç organları ve iskelet sistemine denk gelen noktaların olduğu bir el ve ayak haritasını oluşturur. Burada bulunan sinir uçlarına bası müdahalesi yapılarak beyindeki hasar görmüş olan sinirlerin uyarılmasını sağlamaktadır yani sinir noktalarını belirli tekniklerle uyarmanın ortaya elektrokimyasal mesajları çıkardığını bununda nöronların yardımı ile ilgili organı uyararak iyileşmenin gerçekleştiğini savunur.

REFLEKSOLOJİDE BAŞLICA FAYDALI OLDUĞUMUZ ALANLAR
- spastik özürlü(cerebral palsy),
 -otizm,
-dikkat eksikliği
 -motor gerilik, 
-sınav stresi
 -kabızlık, 
- konuşma bozukluğu
 -bel boyun fıtığı, 
- alt ıslatma
 -panik atak,
-depresyon
-sinir-stres-kaygı-bunaltı,
- migren
-uykusuzluk,
-astım,
-hazımsızlık, 
-kabızlık,     
Refleksoloji Sağlık Merkezimiz;
Yayla Sokak Yayla Apartmanı 1/2 Demirtepe - Maltepe, Ankara ‘ da hizmetinizdeyiz.
TEL:(0312) 212 2225 –(0312) 212 0064