TOBB ve TESK ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen “Türkiye Girişimci Kadın Buluşması’na, Çorum’dan da katılım sağlandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile TOBB ve TESK ev sahipliğinde İstanbul’da “Türkiye Girişimci Kadın Buluşması” düzenlendi.

Buluşmaya Çorum’dan TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca ve üyeleri, 25. ve 26. Dönem Çorum Milletvekili AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum TSO Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Erdem, Meclis Üyesi Sevgi Tığlı ile TSO Genel Sekreter Yardımcısı Şule Akkese katıldı.

Toplantı sonunda, TOBB Çorum Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.